Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Vrijheid om te innoveren 

Je werkt met de nieuwste softwaresystemen en ontwikkelt mee aan de nieuwste technologieën op het gebied van o.a. industriële automatisering, de hightech machinebouw en e-mobility. We staan open voor jouw ideeën! 

Uitdaging en diversiteit

Wij denken niet in hokjes, maar werken samen in multidisciplinaire teams aan nieuwe technische oplossingen waarbij je een brede verantwoordelijkheid krijgt. Dit biedt jou veel uitdaging en diversiteit in je functie als software engineer bij VDL.

Doorgroeimogelijkheden

Door de grote mate van vrijheid en zelfstandigheid bij VDL, krijg je de kans om je zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen.

Familiecultuur

VDL Groep is één van de grootste familiebedrijven van Nederland met meer dan 100 bedrijven wereldwijd. Binnen onze open, directe informele werksfeer voel jij je direct thuis.

Over VDL Software Engineers

Ben jij iemand die houdt van technische uitdagingen, afwisseling in je werk en graag samenwerkt in multidisciplinaire teams aan de ontwikkeling van hightech componenten, producten en machines? Dan ben je bij ons aan het goede adres! 

 Als software engineer bij VDL kun je veel kanten op. Vanwege onze diversiteit in bedrijven en markten hebben wij mogelijkheden voor software engineers, systeem engineers, lead engineers en software architecten. Of dat nu is op het gebied van industriële automatisering (o.a. PLC-besturingssystemen Siemens, Rockwell) waarbij machine- en robotbesturing centraal staan. Of voor de ontwikkeling van hightech machinebouw, waarbij gewerkt wordt met embedded software zoals C+, C++ en C# voor de ontwikkeling en optimalisatie van motion control en machinebesturing van onze systemen voor de semiconductor industrie. 

Daarnaast zijn we Europees marktleider op het gebied van elektrische openbaarvervoerbussen, waarbij we niet alleen de productie van bussen verzorgen maar als systeemleverancier de klant ook voorzien van laadinfrastructuur, installatie en projectmanagement. We willen onze positie in elektrificatie van heavy-duty voertuigen (e-truck, automatisch geleide voertuigen) verder uitbouwen. Daarbij staan autonoom rijden en connectiviteit centraal en wordt er gebruik gemaakt van softwaresystemen zoals Linux en Matlab Simulink voor o.a. advanced motion control, optimalisatie en energiemodellering. Lees hieronder meer over de diverse vacatures en softwareprojecten binnen VDL Groep. Met jouw creativiteit, kennis en drive om nieuwe tools en technieken te ontdekken kun jij als software engineer hier een waardevolle bijdrage aan leveren. Word jij onze nieuwe collega? We maken graag kennis met je! 

Onze actuele Software Engineering vacatures

Top