Informele activiteiten

Natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. Maar het zijn vooral de mensen en de onderlinge sfeer die VDL een leuk bedrijf maken om te werken. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waar jij als medewerker van VDL aan kunt deelnemen:

 

Personeelsfeest 

Ieder jaar organiseert VDL een personeelsfeest voor alle medewerkers van VDL met partner. Een avond vol spektakel met grote artiesten en diverse acts onder het genot van een hapje en een drankje. 

 

Piet van der Leegte voetbaltoernooi 

In het voorjaar wordt het Piet van der Leegte voetbaltoernooi gehouden in Hapert. Het toernooi is vernoemd naar de broer van Wim van der Leegte. Teams van verschillende VDL-bedrijven en combinatieteams strijden om de grote bokaal. Na de prijsuitreiking door de familie Van der Leegte wordt deze sportieve dag afgesloten met een barbecue. 

 

Wim van der Leegte zaalvoetbaltoernooi 

In navolging van het veldvoetbaltoernooi wordt er een wintereditie gehouden in de zaal. 

 

Motortoertocht 

De motorliefhebbers kunnen in de maand juni een weekendje hun hart ophalen. Met een mooi clubje wordt jaarlijks een tocht gereden in de Duitse Eifel. Een weekend vol plezier, soms door weer en wind, maar vooral genietend van het biertje na de eerste dag toeren. 

 

Diverse activiteiten 

Uiteraard worden er door de diverse personeelsverenigingen van de VDL-bedrijven ook jaarlijks activiteiten georganiseerd, zoals een dagje naar de Efteling, een barbecue, een bowlingavond of een rondvaart. Uiteraard kan de vakantie- en de kersborrel niet ontbreken. Deze activiteiten worden per bedrijf ingevuld. 

 

Young VDL 

Sinds een aantal jaar wordt door enkele enthousiaste jonge medewerkers jaarlijks het Young VDL Employee (YVE) event georganiseerd, speciaal voor jonge professionals tot circa 35 jaar die zich willen ontwikkelen binnen VDL. Tijdens het YVE netwerkevent kunnen zij kennis en ervaringen uitwisselen met collega’s buiten het eigen bedrijf in een informele setting. Hoewel het evenement telkens een vernieuwend programma kent op een wisselende locatie, mogen bekende gastsprekers (lees: Jort Kelder in 2014 en André Kuipers in 2015) niet ontbreken. Op naar een inspirerend YVE event in 2019!

 

Zoek jouw vacature bij VDL Groep

Vacature overzicht

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Plaats je CV, of meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.