Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Over VDL Agrotech

Ben jij een technisch (commercieel) talent, internationaal ingesteld en geïnteresseerd in de agrarische sector? Met 95 procent export zijn wij een wereldwijd georiënteerd bedrijf. Bij VDL Agrotech ontwikkelen we stalinrichtingen voor intensieve veehouderijen in de varkens- en pluimveesector. Ons innovatieve productenpakket bevat complete oplossingen voor drinken voeren, mestdroging, verwarmen, koelen, ventileren en klimaatcontrole. En dat alles inclusief engineering, levering en installatie van deze systemen. Wil jij graag bijdragen aan projecten van gedetailleerd ontwerp tot en met de opbouw en installatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bovendien maak je deel uit van een groot familiebedrijf bestaande uit meer dan 103 zusterbedrijven met een informele sfeer en platte organisatiestructuur. Exploreer je graag nieuwe werelden en ben jij oplossingsgericht? Solliciteer dan nu en wordt onderdeel van de VDL-familie!

Onze 3 actuele vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Sales Engineer in de agrarische sector? Dan is VDL Agrotech op zoek naar jou!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Sales Support Medeweker in de agrarische sector? Dan is VDL Agrotech op zoek naar jou!

Ben jij nu actief op een inkoopafdeling en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Onze manager inkoop is op zoek naar iemand aan wie hij het...

Top