Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

BBL-opleiding Logistiek

Wanneer je start met een BBL-opleiding bij VDL ga je vier dagen in de week werken bij een VDL-bedrijf en één dag per week naar school. Een BBL-opleiding is dus de perfecte combinatie van werken en leren. Eén van de BBL-opleidingen die je bij VDL kunt volgen is de opleiding Logistiek. Als logistiek medewerker zorg je ervoor dat de juiste spullen op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Dit geldt voor zowel inkomende als uitgaande goederen, maar ook voor intern transport. Bijna ieder bedrijf heeft wel een logistieke afdeling, dat betekent volop mogelijkheden na het afronden van jouw opleiding! 

Wat ga je leren?

Als BBL-leerling leer je onder begeleiding van een praktijkopleider het vak. Jouw praktijkopleider zal je ondersteunen tijdens je gehele opleiding van 2 jaar. Als BBL-leerling logistiek leer je alles over het logistieke proces en logistieke stromingen van een bedrijf. Je houdt je bezig met: 

  • Het ontvangen van inkomende goederen
  • Het opslaan van goederen op de juiste plek      in het magazijn
  • Het verzamelen van uitgaande goederen
  • Het verzendklaar maken van uitgaande            goederen
  • De administratie van inkomende &                  uitgaande goederen
  • De controle van goederen
  • Wil je graag je heftruck- en/of reachtruck-        diploma halen?Dat kan bij VDL!

Het verhaal van Ahmed  

"Wat ik heel erg fijn vind aan mijn werk bij VDL Klima is dat ik me nooit hoef te vervelen. Er is altijd iets te doen en ik heb veel verschillende taken. Daarnaast heb ik hele fijne, ervaren collega's waarbij ik altijd terecht kan met vragen. 

Wat ik ook heel belangrijk vind, is dat ik de ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen. Toen ik startte bij VDL Klima volgde ik een niveau 2 BBL-opleiding, wat inhoudt dat ik vier dagen in de week werkte en één dag per week naar school ging. Deze opleiding heb ik inmiddels afgerond, maar komend schooljaar start ik met de BBL-opleiding Logistiek Teamleider (niveau 3) omdat ik graag verder wil leren. Het is fijn dat ik daar bij VDL Klima de ruimte voor krijg!"


Wil jij starten met de BBL-opleiding Logistiek bij VDL?

Vul dan onderstaand formulier in! Onze collega's van de afdeling Opleidingen nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken naar jouw mogelijkheden. 

Top