Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Over VDL

Kracht door samenwerking. Dat is de basis van VDL Groep, de internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten en de assemblage van personenauto's. In totaal maken meer dan 100 werkmaatschappijen verspreid over 19 landen en met meer dan 15.000 medewerkers deel uit van dit familiebedrijf. 
Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven begeleidt VDL Groep haar werkmaatschappijen die zelfstandig functioneren en resultaatverantwoordelijk zijn. Deze unieke structuur van kleine bedrijven zorgt ervoor dat de bedrijven tezamen, ieder vanuit hun eigen specialismen, een sterk team vormen. Een team dat continuïteit en flexibiliteit biedt.

No-nonsense familiecultuur

VDL Groep is één van de grootste familiebedrijven van Nederland. Binnen onze open, directe en informele werksfeer voel je je direct thuis.

Doorgroeimogelijkheden

Door de grote mate van vrijheid en zelfstandigheid bij VDL, krijg je de kans je zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen.

16.000 collega's

Leer van je collega’s binnen een groot VDL-netwerk en leer elkaar beter kennen tijdens een van onze gezellige evenementen, met als hoogtepunt het jaarlijkse personeelsfeest!

Vacatures in jouw vakgebied

Top