Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Ontmoet ons tijdens één van onze events!
 

Of je nu een hbo-, (v)mbo-, hbo- of wo-opleiding hebt gevolgd, VDL heeft altijd wel een passende baan. Maar hoe kom je hier nu achter? De beste manier om een bedrijf te leren kennen is door met de mensen te praten die er werken. Dat kan tijdens banenbeurzen, open dagen of andere activiteiten voor studenten en werkzoekenden. Je krijgt snel en uitgebreid antwoord op vragen als:

✅ Wat houdt het werk in?
✅ Aan welke innovatieve technieken of projecten werk je mee? 
✅ Waarom is het leuk om bij VDL te werken?
✅ Welke (doorgroei)mogelijkheden zijn er allemaal?

Wij bieden je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met één van onze medewerkers, onze VDL-bedrijven, nieuwste vacatures en interessante projecten. Onze evenementen vind je hieronder:  

Of bekijk alvast alle vacatures

Delftse Bedrijvendagen 
19 februari 2024


VDL is ook in 2024 weer aanwezig op de Career Expo van de Delftse Bedrijvendagen. Ben jij bachelor- of masterstudent aan de TU Delft en ben je benieuwd wat VDL jou te bieden heeft? Kom dan een kijkje nemen bij onze stand. Onze collega's vertellen je graag meer over de diverse carrièremogelijkheden bij de meer dan 100 VDL-bedrijven. Daarnaast kun je onze presentatie bezoeken.

TU/e Wervingsdagen
5 & 6 maart 2024


Studeer jij aan de TU/e?
En ben je benieuwd hoe het is om bij VDL te werken? Bezoek dan de stand van VDL Groep op de TU/e Wervingsdagen op 5 & 6 maart!

To be announced
Top