Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Ontmoet ons tijdens events!
 

Of je nu een hbo-, (v)mbo-, hbo- of wo-opleiding hebt gevolgd, VDL heeft altijd wel een passende baan. Maar hoe kom je hier nu achter? De beste manier om een bedrijf te leren kennen is door met de mensen te praten die er werken. Dat kan tijdens banenbeurzen, open dagen of andere activiteiten voor studenten en werkzoekenden. Je krijgt snel en uitgebreid antwoord op vragen als:

✅ Wat houdt het werk in?
✅ Aan welke innovatieve technieken of projecten werk je mee? 
✅ Waarom is het leuk om bij VDL te werken?
✅ Welke (doorgroei)mogelijkheden zijn er allemaal?

Wij bieden je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met één van onze medewerkers, onze VDL-bedrijven, nieuwste vacatures en interessante projecten. Onze evenementen vind je hieronder:  

Of bekijk alvast alle vacatures

Delftse Bedrijvendagen
20 februari 2023


Studeer je in Delft aan de TU? En ben je je aan het oriënteren op een mooie loopbaan in de techniek voor na je studie? Bezoek dan onze stand tijdens de Orientatiedagen van de Delftse Bedrijvendagen. Leer meer over de activiteiten van VDL Groep in de wereld van Science, Technology & Health, Mobility, Energy & Sustainability, Infratech en Foodtech en jouw mogelijkheden bij een van de grootste familiebedrijven van Nederland!

Meer info vind je 
hier. 

TU/e Wervingsdagen 
8 maart 2023 


Studeer je aan de TU in Eindhoven? En ben je je aan het oriënteren op een mooie loopbaan in de techniek? Bezoek dan de VDL-stand tijdens de TU/e Wervingsdagen. We vertellen je dan graag meer over de activiteiten van VDL in de werelden van Science, Technology & Health, Mobility, Energy & Sustainability, Infratech en Foodtech. Ontdek bovendien de mogelijkheden die VDL jouw te bieden heeft op het gebied van werken en 
afstuderen!

Meer info vind je hier.

VDL Carrièredag
9 en 10 maart 2023


Ook dit jaar organiseert VDL weer een VDL carrièredag. Op donderdagavond 9 maart (17.00 - 21.00 uur) en vrijdag 10 maart (09.00 - 16.00 uur) openen vier VDL-bedrijven in Hapert hun deuren voor jou. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bezoek dan de deelnemende bedrijven voor een rondleiding: VDL Container Systems, VD Leegte Metaal, VDL VDS Technische Industrie & VDL Gereedschapmakerij.

Meer info volgt later.

Top