Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Ontmoet ons tijdens events!
 

Of je nu een hbo-, (v)mbo-, hbo- of wo-opleiding hebt gevolgd, VDL heeft altijd wel een passende baan. Maar hoe kom je hier nu achter? De beste manier om een bedrijf te leren kennen is door met de mensen te praten die er werken. Dat kan tijdens banenbeurzen, open dagen of andere activiteiten voor studenten en werkzoekenden. Je krijgt snel en uitgebreid antwoord op vragen als:

✅ Wat houdt het werk in?
✅ Aan welke innovatieve technieken of projecten werk je mee? 
✅ Waarom is het leuk om bij VDL te werken?
✅ Welke (doorgroei)mogelijkheden zijn er allemaal?

Wij bieden je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met één van onze medewerkers, onze VDL-bedrijven, nieuwste vacatures en interessante projecten. Onze evenementen vind je hieronder:  

Of bekijk alvast alle vacatures

Meet & Greet VDL Konings
8 juni 2023


Wil je kennismaken met VDL Konings, onze sfeer proeven, onze vakmannen en -vrouwen leren kennen en je carrièremogelijkheden bespreken? Kom dan naar de Meet & Greet op donderdag 8 juni en ontdek of wij de uitdaging hebben voor jou. 

Meer info vind je hier.

Open dag VDL Technics
10 juni 2023


Als toeleveringsbedrijf is VDL Technics pro-actief op het gebied van metaalbewerking. Benieuwd wat dit inhoudt? Op zaterdag 10 juni organiseert VDL Technics in Boxtel een open dag. De uitgelezen kans voor jou om binnen te lopen en te zien wat er achter de schermen allemaal gebeurt.

Meer info vind je hier.

TU/e Company Tour
23 augustus 2023


Tijdens de introductieweek van de TU/e openen verschillende bedrijven hun deuren voor nieuwe masterstudenten op woensdag 23 augustus. Ook VDL Groep biedt deze masterstudenten een kijkje achter de schermen aan tijdens een rondleiding in ons Experience Centre en bij VDL ETG.

Meer info volgt later.

Top