Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Ontmoet ons tijdens één van onze events!
 

Of je nu een hbo-, (v)mbo-, hbo- of wo-opleiding hebt gevolgd, VDL heeft altijd wel een passende baan. Maar hoe kom je hier nu achter? De beste manier om een bedrijf te leren kennen is door met de mensen te praten die er werken. Dat kan tijdens banenbeurzen, open dagen of andere activiteiten voor studenten en werkzoekenden. Je krijgt snel en uitgebreid antwoord op vragen als:

✅ Wat houdt het werk in?
✅ Aan welke innovatieve technieken of projecten werk je mee? 
✅ Waarom is het leuk om bij VDL te werken?
✅ Welke (doorgroei)mogelijkheden zijn er allemaal?

Wij bieden je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met één van onze medewerkers, onze VDL-bedrijven, nieuwste vacatures en interessante projecten. Onze evenementen vind je hieronder:  

Of bekijk alvast alle vacatures

Open Scholierendag 
 22 maart 2024


VDL Industrial Modules opent op 22 maart zijn deuren voor scholieren en studenten die graag kennis maken met het bedrijf. Ben jij benieuwd naar wat er allemaal achter de deuren van onze fabriek in Helmond gebeurt? Kom dan zeker langs om een kijkje te nemen. 

Meer info of aanmelden: OBD@vdlindustrialmodules.nl

Open Bedrijvendag 
 23 maart 2024


VDL TIM Hapert, VDL Industrial Modules en VDL TBP Electronics nemen deel aan de Open Bedrijvendag. Loop tussen 10.00 en 16.00 uur binnen en maak kennis met onze bedrijven, onze medewerkers en jouw carrièremogelijkheden bij VDL. Iedereen is welkom!


Meer info vind je hier.

M&G  Studenten & starters 
10 april 2024


Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie vanaf september 2024 bij één van onze VDL-bedrijven? Kom dan naar de Meet & Greet op ons hoofdkantoor in Eindhoven en ga in gesprek met onze collega's!

Meer info vind je hier.

Top