Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Stages en afstudeeropdrachten

Een stage of afstudeeropdracht geeft je de kans om je tot een professional te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren medewerkers die je graag de kneepjes van het vak willen leren. Tijdens je stage of afstudeeropdracht doe je niet alleen ervaring op in je eigen vakgebied, maar ervaar je ook hoe het is om bij VDL te werken: de sfeer, de mensen, het werk en de uitgebreide mogelijkheden die VDL je biedt na je studie. 

VDL Groep bestaat uit vele werkmaatschappijen: flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. Dit biedt jou veel mogelijkheden voor stage- en afstudeeropdrachten in uiteenlopende branches (o.a. semiconductor, automotive, medische, solar, food). 

Ieder jaar heeft VDL ongeveer 550 stageplaatsen beschikbaar op ieder niveau: van mbo (BOL-opleiding) tot en met hbo en wo. Volg je een opleiding elektrotechniek, mechatronica, machinebouw, werktuigbouwkunde, autotechniek, automotive / motorvoertuigentechniek, technische / commerciële bedrijfskunde of industriële automatisering? Je bent van harte welkom! 

Interesse  in een hbo of wo-stage of afstudeeropdracht?


Kijk dan in het stageoverzicht. Reageren doe je door het bijbehorende online sollicitatieformulier in te vullen.

Indien er op dit moment geen passende stage of afstudeeropdracht voor je tussen staat, neem dan gerust contact op met het VDL-bedrijf waar je interesse in hebt. De meeste stage- en afstudeerplaatsen worden gecoördineerd door het VDL-bedrijf zelf. Klik hier voor een
 overzicht van al onze VDL-bedrijven met bijbehorende contactgegevens.

Interesse in een stageplaats voor je mbo-opleiding (BOL)?

Op zoek naar een stageplaats voor je BOL-opleiding? Bijvoorbeeld voor jouw studie werktuigbouwkunde, automotive, middenkader engineering of mechatronica (mbo niveau 3/4). Kijk dan voor een stage op stagemarkt


ZOEK STAGE

Een kijkje achter de schermen met Jarno; zijn stagetijd bij VDL Bus & Coach.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Vacatures in jouw vakgebied

undefined
Top