Solliciteren tijdens de coronacrisis Lees hier meer.

Stages en afstudeeropdrachten

Een stage of een afstudeeropdracht geeft je de kans om je tot een professional te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren medewerkers die je graag de kneepjes van het vak willen leren. Tijdens je stage of afstudeeropdracht doe je niet alleen ervaring op in je eigen vakgebied, maar ervaar je ook hoe het is om bij VDL te werken: de sfeer, de mensen, het werk en de uitgebreide mogelijkheden die VDL je biedt na je studie. 

VDL Groep bestaat uit vele werkmaatschappijen: flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. Dit biedt jou veel mogelijkheden voor stage- en afstudeeropdrachten in uiteenlopende branches (o.a. semiconductor, automotive, medische, solar, food). 

Ieder jaar heeft VDL ongeveer 550 stageplaatsen beschikbaar op ieder niveau: van mbo (BOL-opleiding) tot en met hbo en wo. Volg je een opleiding elektrotechniek, mechatronica, machinebouw, werktuigbouwkunde, autotechniek, automotive / motorvoertuigentechniek, technische / commerciële bedrijfskunde of industriële automatisering? Je bent van harte welkom! 

Interesse?

Heb je interesse in een stage of afstudeeropdracht op hbo- of wo-niveau bij één van de VDL-bedrijven? Kijk dan in het stageoverzicht. Zoek een opdracht die je leuk vindt en reageer door het bijbehorende online sollicitatieformulier in te vullen.

Op zoek naar een stageplaats voor je BOL-opleiding? Bijvoorbeeld voor jouw studie werktuigbouwkunde, automotive, middenkader engineering of mechatronica (mbo niveau 3/4). Kijk dan voor een stage op stagemarkt


ZOEK STAGE

Hieronder zie je Jarno, hij maakte een vlog over zijn stagetijd bij VDL Bus & Coach. Zie hieronder het resultaat: 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Vacatures in jouw vakgebied

undefined
Top