VDL biedt jou

Waarom zou je kiezen voor VDL als werkgever? 

  •  Afwisseling in producten, diensten en carrière 

Door de diversiteit aan producten en diensten binnen VDL Groep kun je veel ervaring opdoen. Dit kan in de breedte (door te werken bij en met verschillende bedrijven in diverse vakgebieden) en in de diepte (door je te specialiseren in een bepaald vak). 

 

  •  Werken met state-of-the-art technologie 

Binnen VDL Groep staan robotisering en automatisering centraal. Je werkt met de allernieuwste machines en technieken binnen je vakgebied. Op die manier worden producten en productieprocessen continu verbeterd. 

 

  • Ontwikkeling en productie

De combinatie van ontwikkeling en productie onder één dak, maakt het mogelijk dat je direct het resultaat kunt zien van wat je samen met je collega’s hebt bedacht. 

 

  • Behoud van vakmanschap 

We bieden je opleidingen om je vakkennis op peil te houden en je kennis en vaardigheden te vergroten. 

 

  • Doorgroeimogelijkheden 

Door de grote mate van vrijheid en zelfstandigheid die je krijgt bij VDL, ben je zelf in staat aan je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden te werken.

 

  • Internationale werkomgeving 

VDL Groep heeft meerdere vestigingen in het buitenland en exporteert zo'n 80% van haar producten. Dit betekent dat je veel internationale contacten kunt opdoen. 

 

  • No-nonsense familiecultuur

VDL Groep is één van de grootste familiebedrijven van Nederland.  Een bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. De mouwen opstropen, hard werken en durven ondernemen zijn kenmerken die bij de no-nonsense cultuur van VDL Groep horen en dat alles binnen een open, directe en informele werksfeer. 

 

  • Financiële zekerheid

VDL biedt de financiële zekerheid en kracht van een grote onderneming gecombineerd met de open en informele sfeer, vrijheid en lokale zelfstandigheid van de werkmaatschappijen.
 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Plaats je CV, of meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.