Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Waarom kiezen voor VDL? 

Afwisseling in producten en diensten 

Door de diversiteit aan producten en diensten kun je veel ervaring opdoen. Dit kan door te werken met verschillende bedrijven in diverse vakgebieden en je te specialiseren in een bepaald vak.

Werken met state-of-the-art technologie 

Robotisering en automatisering staan centraal. Je werkt met de allernieuwste machines en technieken. Op die manier worden producten en productieprocessen continu verbeterd. 

Behoud van 
vakmanschap

Werken bij VDL betekent  dat je diverse opleidingen kunt volgen om je vakkennis op peil te houden en je kennis en vaardigheden te vergroten.


Doorgroei-
mogelijkheden  

Door de grote mate van vrijheid en zelfstandigheid bij VDL, krijg je de kans je zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen binnen de VDL-bedrijven in binnen- en buitenland. 

Internationale werkomgeving 

VDL Groep heeft meerdere vestigingen in het buitenland en exporteert zo'n 80% van haar producten. Dit betekent dat je veel internationale contacten kunt opdoen. 

No-nonsense familiecultuur

VDL Groep is één van de grootste familiebedrijven van Nederland. Binnen onze open, directe en informele werksfeer voel jij je direct thuis.  


Financiële zekerheid

VDL biedt de financiële zekerheid en kracht van een grote onderneming gecombineerd met de open en informele sfeer, vrijheid en lokale zelfstandigheid van de diverse VDL-bedrijven. 

15.000 collega's

Leer van je collega’s binnen een groot VDL-netwerk en leer elkaar beter kennen tijdens een van onze gezellige evenementen, met als hoogtepunt het jaarlijkse personeelsfeest!

Top