Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Werken bij VDL

Heb jij net zo’n passie voor techniek als wij? Wil je graag werken in een industriële, internationale omgeving met een informele sfeer? Of je nu een hbo-, (v)mbo-, hbo- of wo-opleiding hebt gevolgd, VDL heeft altijd wel een passende baan.  

Functies

Wij hebben diverse functies op allerlei werkterreinen en niveaus van productie tot en met managementfuncties: projectmanagement, werkvoorbereiding, (software)engineering, IT, inkoop, verkoop, logistiek, kwaliteit, automatisering, onderhoud en vakmensen in de productie (o.a. op het gebied van verspanen, mechatronica, elektro, lassen, plaatwerken, operators, montage en assemblage).

BEKIJK VACATURES 

Onze cultuur

VDL is een bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. Een informele, open sfeer, aanpakken, samenwerken en durven ondernemen zijn kenmerken die bij de no-nonsense cultuur van VDL Groep horen. Je krijgt alle kansen om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je krijgt binnen je functie.MEER OVER VDL 

Opleidingen

Onze medewerkers zijn onze kracht. Daar investeren we graag in. We bieden je opleidingen om je vakkennis op peil te houden en je kennis en vaardigheden te vergroten. Hierdoor ben je in staat om aan je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden te werken.


STAGE & OPLEIDING

Diversiteit wereldwijd

Binnen een hightech omgeving met de allernieuwste machines maak je kennis met verschillende markten zoals o.a. de semiconductor industrie, automotive industrie en de medische sector. We hebben meerdere vestigingen in het buitenland en exporteren we zo’n 80% van onze producten over de hele wereld.BEKIJK VACATURES  

Top