Werken bij VDL

Heb jij net zo’n passie voor techniek als wij? Wil je graag werken in een industriële, internationale omgeving met een informele sfeer? Of je nu een LBO, (V)MBO, HBO of WO opleiding hebt gevolgd, VDL heeft altijd wel een passende baan.  

 

Functies

We beschikken over diverse functies op allerlei werkterreinen en niveaus van productie tot en met managementfuncties: projectmanagement, werkvoorbereiding, engineering, inkoop, verkoop, logistiek, kwaliteit, automatisering, onderhoud en vakmensen in de productie (o.a. op het gebied van verspanen, mechatronica, elektro, lassen, plaatwerken, operators, montage en assemblage). 

 

Onze cultuur

VDL is een bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. Een informele, open sfeer, aanpakken, samenwerken en durven ondernemen zijn kenmerken die bij de no-nonsense cultuur van VDL Groep horen. Je krijgt alle kansen om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je krijgt binnen je functie. 

 

Opleidingen

Onze medewerkers zijn onze kracht. Daar investeren we graag in. We bieden je opleidingen om je vakkennis op peil te houden en je kennis en vaardigheden te vergroten. Hierdoor ben je in staat om aan je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden te werken. 

 

Diversiteit wereldwijd

Werken bij VDL is heel divers. Binnen een hightech omgeving met de allernieuwste machines maak je kennis met verschillende markten zoals de semiconductor industrie, automotive industrie, medische sector, solar, energiemarkt en voedingsmiddelenindustrie. Naast vestigingen in Nederland en België, heeft VDL Groep meerdere vestigingen in het buitenland en exporteren we zo’n 80% van onze producten over de hele wereld. Dit betekent dat je veel internationale contacten kunt opdoen. Ook werken in het buitenland behoort tot de mogelijkheden. 

 

Benieuwd naar jouw toekomstige baan bij VDL?

Zoek vacatures

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Plaats je CV, of meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.