Solliciteren tijdens de coronacrisis Lees hier meer.

Ontmoet ons
 

Of je nu een hbo-, (v)mbo-, hbo- of wo-opleiding hebt gevolgd, VDL heeft altijd wel een passende baan. Maar hoe kom je hier nu achter? De beste manier om een bedrijf te leren kennen is door met de mensen te praten die er werken. Dat kan tijdens banenbeurzen, open dagen of andere activiteiten voor studenten en werkzoekenden. Je krijgt snel en uitgebreid antwoord op vragen als:

✅ Wat houdt het werk in?
✅ Aan welke innovatieve technieken of projecten werk je mee? 
✅ Waarom is het leuk om bij VDL te werken?
✅ Welke (doorgroei)mogelijkheden zijn er allemaal?

Wij bieden je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met één van onze medewerkers, onze VDL-bedrijven, nieuwste vacatures en interessante projecten. Onze evenementen vind je hieronder:  

Of bekijk alvast alle vacatures

Delftse Bedrijvendagen
Oriëntatiedagen
14 februari 2022


Studeer je in Delft?
Maak dan op 14 februari kennis met VDL Groep tijdens de Oriëntatiedagen. Onze collega's en recruiters vertellen je graag over stage-, afstudeer-mogelijkheden en startersbanen bij het grootste familiebedrijf van Nederland. 

Business Days Twente
2+3 maart 2022

Ben je op zoek naar een uitdagende stage, afstudeeropdracht of startersbaan? En studeer je op de TU Twente? Kom dan naar de stand van VDL tijdens de Business Days Twente. We vertellen je graag over onze activiteiten in de de wereld van 'Science, Technology & Health' en
jouw carrièrekansen bij VDL. 

TU/e Wervingsdagen 
16 maart 2022


Ben jij student aan de TU/e? En benieuwd naar jouw carrièrekansen bij VDL? Dan ontmoeten we je graag tijdens de Career Expo op woensdag 16 maart. Maak kennis met onze ontwikkel- en productieactiviteiten op het gebied  Mobility, Energy & Sustainability, Science, Technology & Health, Infratech en Foodtech.  


Top