Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Ontmoet ons
 

Of je nu een hbo-, (v)mbo-, hbo- of wo-opleiding hebt gevolgd, VDL heeft altijd wel een passende baan. Maar hoe kom je hier nu achter? De beste manier om een bedrijf te leren kennen is door met de mensen te praten die er werken. Dat kan tijdens banenbeurzen, open dagen of andere activiteiten voor studenten en werkzoekenden. Je krijgt snel en uitgebreid antwoord op vragen als:

✅ Wat houdt het werk in?
✅ Aan welke innovatieve technieken of projecten werk je mee? 
✅ Waarom is het leuk om bij VDL te werken?
✅ Welke (doorgroei)mogelijkheden zijn er allemaal?

Wij bieden je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met één van onze medewerkers, onze VDL-bedrijven, nieuwste vacatures en interessante projecten. Onze evenementen vind je hieronder:  

Of bekijk alvast alle vacatures

TU/e Master Kick-off 
31 augustus 2022


In augustus organiseert de Technische Universiteit Eindhoven een Master Kick-off voor alle studenten die een Master programma aan de TU/e volgen. Onderdeel van de Master Kick-off is de Company Tour op woensdag 29 augustus, waarbij je o.a. een bezoek aan VDL kunt brengen. Je ontdekt dan meer over VDL Groep, krijgt een rondleiding door ons experience centre, bezoekt een VDL-bedrijf en we vertellen je alles over stage- en carrièremogelijkheden.  

Meer info vind je hier.

Onderwijsbeurs Zuid
30 september & 1 oktober 2022


Weet je nog niet wat je wilt gaan studeren? Kom dan naar Onderwijsbeurs Zuid in het Koningshof in Veldhoven en bezoek de stand van VDL Groep! VDL biedt praktijkopleidingen voor mbo en hbo-duaal-opleidingen. Daarnaast zijn er volop doorgroeimogelijkheden in de techniek op het vlak van mechatronica, verspanen, lassen, automotive techniek of logistiek. We gaan graag met je in gesprek om mee te denken over jouw toekomstmogelijkheden. 

Meer info vind je hier. 

Talentenbeurs Oss
1 november 2022 


Op 1 november wordt de Rusheuvel in Oss omgedoopt tot een heuse Talentenbeurs waar leerlingen, docenten en werkzoekenden kennismaken met het bedrijfsleven. Ook VDL Groep is hier aanwezig met een beursstand. Wil jij graag jouw carrière- of stagemogelijkheden bij VDL Groep ontdekken? Kom dan langs voor een kopje koffie en ga in gesprek met verschillende VDL-collega's of met onze afdeling recruitment.

Meer info vind je hier.

Top