Over VDL RPI Metaal

Denk jij graag mee met de klant? En heb je een passie voor techniek? Werken bij VDL RPI Metaal betekent werken in een dynamisch, vernieuwend en groeiend bedrijf dat actief is op het gebied van plaatbewerking in de breedste zin van het woord. Zo worden veel bewerkingen in eigen huis uitgevoerd, zoals lasersnijden, kanten, verspanen en (robot)lassen van complexe samenstellingen. Bij ons werk je aan diverse technische projecten van kleine en middelgrote series voor diverse branches. We ontwerpen en produceren onderdelen en complexe samenstellingen voor o.a. de verlichting, automotive en transport industrie. Wil jij bijdragen aan onze hoge leverbetrouwbaarheid? En werk je graag samen in kleine teams met korte communicatielijnen? Kom dan eens kijkje nemen bij onze fabriek in Hendrik-Ido-Ambacht en wie weet kunnen wij je verwelkomen in ons team!

VDL RPI Metaal

Onze 6 actuele vacatures

Ben jij een echte doener? Ben je geïnteresseerd in constructiewerk en lassen? Dan zoeken wij jou! Deze vacature betreft een leer-werk traject.

Maak jij van een plaat een mooi staaltje vakwerk. Dan bekijk snel deze vacature. Deze vacature betreft een leer-werk traject.

Ben jij de leerling Allround constructiewerker die wij zoeken? Dan reageer snel op deze vacature! Deze vacature betreft een leer-werk traject.

Wil jij een zelfstandig werkend vakman worden en gecertificeerd laswerk maken? Heb jij affiniteit met de techniek en wil je dit graag combineren met w...

Top