Over VDL Industrial Modules

Houd jij van technische uitdagingen en diversiteit? Bij VDL Industrial Modules in Helmond werk je niet alleen in een schone en moderne fabriek maar denk je ook mee over de maakbaarheid en functionaliteit van machines en modules. Doordat wij zowel ontwikkeling als productie onder één dak gehuisvest hebben zijn wij in staat complexe vraagstukken als one-stop-shop toeleverancier te realiseren. Onze klanten bevinden zich onder andere in de medische- en semiconductor industrie. Daarnaast zijn we ook actief in de food, verpakking en infra sector. Door deze spreiding in markten werk je mee aan allerlei projecten: van verpakkingsmachines, koelsystemen tot de ontwikkeling van een dakconstructie voor een museum. Veel variatie en uitdaging dus op het gebied van engineering, projectmanagement en productie. Dit stelt hoge eisen aan de creativiteit, inventiviteit en bevlogenheid van onze medewerkers. Zit grenzen verleggen in jouw bloed? Neem jij graag zelf het initiatief en wil je werken in een hightech omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

VDL Industrial Modules

Onze 6 actuele vacatures

Ben jij die zelfstandige CNC kanter/steller die op zoek is naar een leuke werkgever? Wij kunnen per direct een collega gebruiken!
Wil jij vernieuwend werken en ben je bekend met LEAN, dan ben jij wellicht de nieuwe meewerkend voorman op onze assemblage afdeling.
Op basis van tekeningen vanuit de afdeling Engineering programmeer je de diverse robots. De las volgorde is bepalend voor de eventuele vervorming van ...
Vind jij het geweldig om mee te werken aan het realiseren van nieuwe producten? Lees dan snel verder want dan zoeken wij jou!
We helpen je met een leerwerkplek zodat jij onder toeziend oog van experts het vak kunt leren en daarvoor krijg je ook nog een leuk salaris en interes...
Top