Interested in visiting our events? Click here for more info!

WIJ BIEDEN

  • Salaris tussen de 2600 - 3300 (32-40 uur).
  • Dagelijkse lunch in ons eigen bedrijfsrestaurant
  • Winstuitkering, ploegentoeslag van 20% en interessante                      personeelsaanbiedingen
  • 40 vrije dagen
  • Leuke uitjes van de personeelsvereniging, zoals De Vrienden van            Amstel, naast het jaarlijkse VDL-feest

JIJ BIEDT

  • Een mbo-opleiding in de richting van mechatronica, elektrotechniek,      werktuigbouwkunde, auto- of vliegtuigtechniek (minimaal niveau 3)
  • Enige ervaring in een technische sleutelomgeving
  • Goede communicatieve vaardigheden: jij bent een echte teamplayerOver VDL Cleanroom Monteurs

Wil jij producten maken die op het randje van het maakbare liggen en werken met de allernieuwste technieken?
Houd je van een uitdaging, heb je affiniteit met techniek en ga jij nauwkeurig te werk?
Dan is de functie van Cleanroom Monteur jou op het lijf geschreven!

Als Cleanroom Monteur bij VDL ETG Almelo word je onderdeel van een groot team enthousiaste collega's die dagelijks hun krachten bundelen om de meest innovatieve high-tech producten te ontwikkelen en produceren. Binnen jouw functie ga je je bezighouden met de assemblage van deze producten, waaronder machines, modules en systemen. Dit doe je met behulp van technische tekeningen of productie documentatie. Daarbij houd je rekening met de voorgeschreven kwaliteitseisen, zodat jij enkel de meest hoogwaardige producten samenstelt. Na afloop meet en registreer je het product om er zeker van te zijn dat het van de beste kwaliteit is.

Werken bij VDL ETG Almelo betekent werken bij een innovatief, ondernemend bedrijf waar ‘kracht door samenwerking’ centraal staat. Samen werken we aan uiteenlopende opdrachten voor internationale klanten in diverse markten zoals de voeding, medische, wetenschappelijke en semiconductor industrie. We richten ons op technische uitdagingen als het verder ontwikkelen van computerchips, het bestrijden van ziekten, het onderzoeken van het heelal en het begrijpen van details in cellen en moleculen. Bij VDL ETG Almelo gaan we geen één technische uitdaging uit de weg. Heb jij net zo'n passie voor techniek als wij? Dan leren we je graag kennen!

Werken in een bijzondere omgeving

Als Cleanroom Monteur vindt jouw werk plaats in een bijzondere omgeving: de cleanroom van ETG Almelo. Zoals het woord al suggereert, is dit een ontzettend schone ruimte. Het is namelijk van groot belang dat de assemblage van de high-tech producten die wij produceren in een schone omgeving gebeurt, zodat geen enkel stofje of haartje het functioneren van de eindproducten kan belemmeren. 

Om de cleanroom zo schoon mogelijk te houden, is het belangrijk dat je rekening houdt met alle voorschriften. Zo is het verplicht om een speciaal pak te dragen in de cleanroom en wordt er niet gegeten of gedronken. Dit is soms misschien een beetje vervelend, maar daarom heb je als Cleanroom Monteur extra vaak pauze. Tijdens deze pauzes kun je even lekker naar buiten, of ga je genieten van een hapje en drankje in ons bedrijfsrestaurant.

Top