Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Over VDL VDS Technische Industrie

Onze passie is metaal!
Heb jij net zo’n passie voor metaal als wij? Bij VDL VDS Technische Industrie werken we aan de productie van onderdelen voor o.a. de automotive industrie. Zo produceren we (onderdelen van) ruitenwisserarmen en een diversiteit aan autostoelonderdelen. Daarnaast vind je veel van onze onderdelen terug in trucks en trailers, zowel in en rondom de cabine als bij het chassis en de trailer. Bij ons werken betekent samenwerken. Samenwerken met ons zusterbedrijf VDL Gereedschapmakerij, die onze gereedschappen en productiemallen levert, maar ook samenwerken met collega’s binnen het bedrijf en natuurlijk met onze klanten. Als jij graag werkt in kleine teams en verder wil groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak, ben je bij ons aan het juiste adres! Ook afstudeerders en stagiaires zijn bij ons van harte welkom!

Onze 11 actuele vacatures

Zoek jij een uitdagende (technische) afstudeerstage en wil je graag werken bij een écht Brabants Familiebedrijf? Lees dan snel verder!

Hou je van techniek, wil je graag werken in een gezellig en hecht team en hou je van veel afwisseling in je werk? Lees dan snel verder!

Heb jij net zo’n passie voor metaal als wij? Bij VDL VDS Technische Industrie werken we met meer dan 200 collega’s aan de productie van onderdelen voo...

Ben je creatief, technisch en resultaatgericht? Wil je werken in een jong team en meedenken over de maakbaarheid van een product in een internationale...

Top