Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Over VDL Packaging

'Virtually every machine is unique among its type' 

Wil jij meewerken aan de productie van de allernieuwste verpakkingen voor grote multinationals op het gebied van snacks, dierenvoeding of wasmiddelen? Een bijdrage leveren aan het maken van hightech sigarenmachines die wereldwijd worden geleverd? Dan ben je bij VDL PMB-UVA aan het juiste adres. Bij VDL PMB-UVA ontwikkelen, produceren en verkopen we collega’s hoogwaardige machines voor de verpakkings- en tabaksindustrie. De machines worden gepresenteerd onder twee merknamen: PMB Tobacco en UVA Packaging. In onze moderne fabriek in Eindhoven heerst een dynamische werksfeer waar innovatie hoog in het vaandel staat. Het werk biedt veel variatie doordat je in projecten het complete productieproces van A tot Z kan meemaken: van engineering en assemblage tot en met service en revisie, in binnen- en buitenland. Binnen je functie krijg je alle kansen om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je krijgt. Dus heb jij een no-nonsense mentaliteit, hou je van een flexibele klantgerichte organisatie en heb jij een passie voor techniek? Word dan onze nieuwe collega!

VDL Packaging

Onze 4 actuele vacatures

Kom je net van school en maak jij met jouw programmeertalent van een CNC- machine een perfect product? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij de eerste monteur mechatronica die graag sleutelt aan diverse machines? Dan hebben wij de juist werkplek voor je!

Bouw en ontwerp je graag nieuwe machines of verbeter je graag bestaande machines? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben jij een echte vakman of werk je graag in een technische omgeving? Dan past VDL Packaging perfect bij jou! Wij maken en ontwikkelen verpakkingsmach...

Top