Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Over VDL NSA Metaal

'Eén goed product maken is makkelijk; de gewoonte ontwikkelen om dat altijd te doen niet'.

Beschik jij over technisch inzicht en wil jij werken met nieuwe machines en technologieën met de zekerheid van een vast contract?

Bij VDL NSA Metaal verzorgen we met ons geavanceerde machinepark de ontwikkeling, protobouw, tooling, productie en samenstelling van plaatwerkonderdelen in kleine tot middelgrote series. Onze producten komen terecht in uiteenlopende branches; van de bouw tot de semiconductor industrie. Zo vind je onze interieurdelen terug in de Berlijnse metro en maken we ook complete broodbakovens voor supermarkten. Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze medewerkers, van lassers tot verkopers, zijn echte vakmannen; kennis is key! Naast training on-the-job krijg je veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Heb jij een passie voor techniek en werk jij graag in een open werksfeer? Dan pas jij bij ons! We bieden je direct een vast contract aan. 

VDL NSA Metaal

Onze 11 actuele vacatures

Ben jij iemand die meedenkt in problemen oplossen? Dan zoeken wij jou!

Wil jij zelfstandig aan de slag met RVS, staal en aluminium plaatwerk, dan is dit je kans! Deze vacature betreft een leer-werk traject.

Maak jij van een plaat een mooi staaltje vakwerk en zoek je een erkend leerbedrijf voor het volgen van je MBO opleiding Plaatwerker? Wil je graag met ...

Ben jij op zoek naar een leuke functie als lasser/samensteller? Vind jij het leuk om met producten te werken voor de meest toonaangevende klanten? Dan...

Top