Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Over VDL Nederland

Hou je van werken in een dynamische organisatie, met veel variatie en diversiteit? En ben jij dienstverlenend? Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven worden alle bedrijven binnen VDL Groep ondersteund door VDL Nederland op het gebied van financiële en juridische zaken, sociale zaken (HR, verzuimcontrole en salarisadministratie), (arbeidsmarkt)communicatie, ICT, milieu en veiligheid en subsidies. 


Het werk binnen VDL Nederland is veelzijdig; zo ben je betrokken bij de vele verschillende vestigingen van VDL Groep. Samen werken we in een informele sfeer binnen een vlakke organisatiestructuur met korte lijnen en open communicatie. Daarnaast bieden we jou ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Bij ons is geen dag hetzelfde, dus ben jij flexibel en kun je snel schakelen? Ben jij daarnaast een echte teamspeler? Dan zien we graag jouw motivatie tegemoet!
 

VDL Nederland

Onze 6 actuele vacatures

Tuinmeester gezocht! Laat jouw liefde en passie voor groen bloeien in een carrière bij landgoed Duyselshof!

Houd jij van afwisseling, heb je oog voor detail en weet je van aanpakken? Ben je op zoek naar een parttime baan in de huishoudelijke dienst en 5 ocht...

Ben jij opzoek naar een meewerkstage en liggen jouw interesses bij duurzaamheid en datastroom dan zijn wij opzoek naar jouw!

Ben jij een organisatietalent en wil je jouw vaardigheden inzetten bij een leuk programma? Dan is deze stage iets voor jou! Als Management Assistent b...

Top