Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Over VDL MPC

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek en werk je graag in een dynamische omgeving?  Bij VDL MPC werk je in een modern productiebedrijf, waarbij diverse plaat- en verspaningsmachines zijn uitgerust met robots. Je werkt mee aan kwalitatieve en ‘tailor made’ oplossingen voor de klant. We leveren plaatwerk, mechanica en assemblages voor onder andere de semiconductor, defensie en medische markt. Bij ons staat vakmanschap centraal. Goed opgeleide vakmensen maken het verschil. Waar nodig word je bijgeschoold in de modernste productietechnieken. Daarnaast hebben we uitdagingen voor  hoger opgeleiden: continue verbeteren van de operationele processen en het ontwikkelen van nieuwe productiemethoden. Werken bij VDL MPC betekent werken met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, jezelf ontplooien en samenwerken met enthousiaste en betrokken collega’s. 

VDL MPC

Onze 14 actuele vacatures

Kom je net van school en wil je graag met staal, kunststof of aluminium werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben jij de mechatronica monteur die graag sleutelt aan? Dan hebben wij de juist werkplek voor je!

Kom je net van school? Wil je leren lassen en wil je dit graag combineren met werken en leren dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom je net van school en maak jij van een plaat een mooi staaltje vakwerk en heb je technisch en ruimtelijk inzicht? Dan zijn we op zoek naar jou!

Top