Bereikbaarheid na cyberaanval en hoe wij omgaan met solliciteren tijdens de coronacrisis Lees hier meer.

Over VDL KTI

Vind jij windmolens en hoogspanningsmasten imposant hoog? Wil jij graag meewerken aan grote lassamenstellingen voor bijvoorbeeld de scheepvaart en helikopter ladingsdecks voor de marine? Bij VDL KTI in Mol (België) wordt iedere dag hard gewerkt aan gigantische stalen constructies die wel vijftig meter lang kunnen zijn. Naast scheepvaart is het bedrijf actief in de sectoren energie en defensie en focust zich op producten voor de olie-, gas- en petrochemische industrie. Voorbeelden hiervan zijn drukvaten, reactoren, warmtewisselaars, olie- en gasscheidingsmodules, compleet met buiswerk en onderdelen voor industriële fornuizen. Uniek aan VDL KTI is dat het bedrijf in veel nichemarkten actief is en hierdoor veel wisselende klanten en projecten kent. Wij zoeken kanjers voor zowel onze productiefaciliteit als op kantoor. Ben jij technisch georiënteerd en werk je graag in projectteams? Dan zijn wij op zoek naar jou!

VDL KTI

Onze 3 actuele vacatures

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's voor allerhande las-werkzaamheden

Jouw takenpakket bestaat uit het fitten/monteren/samenbouwen van apparaten en producten zoals drukvaten, warmtewisselaars, piping en Skid modules.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een operator platenwals voor onze machinale afdeling. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het machi...

Top