Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Over VDL HMI

Wil jij werken aan veelzijdige projecten voor uiteenlopende klanten op het gebied van metaalbewerking? Bij VDL HMI produceren we onderdelen voor diverse industrieën die je terugvindt in o.a. de landbouw, automotive industrie, afvalverwerking, bouw en de medische sector.
Onze medewerkers werken zelfstandig en dragen bij aan de verbetering van producten en productieprocessen. We bieden je een uitdagende functie waar je binnen verschillende projecten jouw creativiteit en energie kwijt kunt. Dit alles in een informele sfeer, waar ruimte is voor kansen en doorgroeimogelijkheden. Dus, denk jij continu in verbeteringen? Trekken uitdagingen jou eerder aan dan dat ze je afschrikken? En ben jij bereid om net dat stapje extra te zetten? Grijp dan nu je kans!

VDL HMI

Onze 7 actuele vacatures

Kom je net van school en wil je graag met staal, kunststof of aluminium werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Kom je net van school? Wil je leren lassen en wil je dit graag combineren met werken en leren dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom je net van school? Wil jij graag met je handen werken maar ook met machines? Dan zijn we op zoek naar jou!

Kom je net van school? Wil je leren lassen en wil je dit graag combineren met werken en leren dan zijn wij op zoek naar jou!

Top