Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Over VDL Gereedschapmakerij

Wil jij graag een bijdrage leveren aan o.a. de automotive industrie? Dat begint natuurlijk bij de basis; gereedschappen en productiemallen! De gereedschappen van VDL Gereedschapmakerij zijn grotendeels bestemd voor de productie van automotive onderdelen. Een belangrijke klant is ons zusterbedrijf VDL VDS Technische Industrie. Hier worden met onze gereedschappen diverse onderdelen gemaakt zoals ruitenwisserarmen en autostoelonderdelen, maar ook verschillende onderdelen voor de truck- en trailerindustrie. Binnen ons bedrijf hebben we een heldere structuur, waar duidelijkheid en directheid samengaan met een gemoedelijke sfeer. Samen werken we hard om het vakmanschap te bewaren. Hierbij krijg je veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Wil jij hier ook graag deel van uitmaken? Dan zien we graag jouw motivatie tegemoet! 

Onze 4 actuele vacatures

Wij zoeken een enthousiaste en resultaatgerichte collega die staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Wil jij graag een bijdrage leveren aan o.a. de automotive industrie? Dat begint natuurlijk bij de basis: gereedschappen en productiemallen! Wij zijn o...

Sta jij graag aan de basis van een product? Ontwerp en teken jij graag productiegereedschappen? Dan zoekt VDL Gereedschapmakerij jou!

Bij VDL Gereedschapmakerij zoeken wij CNC Frezers in 2 ploegendienst. Ben jij een ervaren frezer lees dan snel verder.

Top