Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Over VDL Gereedschapmakerij

Wil jij graag een bijdrage leveren aan o.a. de automotive industrie? Dat begint natuurlijk bij de basis: gereedschappen en productiemallen! De gereedschappen van VDL Gereedschapmakerij zijn grotendeels bestemd voor de productie van automotive onderdelen. Een belangrijke klant is ons zusterbedrijf VDL VDS Technische Industrie. Hier worden met onze gereedschappen diverse onderdelen gemaakt zoals ruitenwisserarmen en autostoelonderdelen, maar ook verschillende onderdelen voor de truck- en trailerindustrie. Binnen ons bedrijf is sprake van een heldere structuur, waar duidelijkheid en directheid samengaan met een gemoedelijke sfeer onder onze 50 medewerkers. Samen werken we hard om het vakmanschap te bewaren. Hierbij krijg je veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Wil jij hier ook graag onderdeel van uitmaken? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

VDL Gereedschapmakerij

Onze 8 actuele vacatures

Kom je net van school en maak jij met jouw programmeertalent van een CNC- machine een perfect product? Dan zijn we op zoek naar jou!

Studeer jij werktuigbouwkunde en ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Lees dan snel verder!

Studeer jij werktuigbouwkunde en ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Lees dan snel verder!

Wil jij graag een bijdrage leveren aan o.a. de automotive industrie? Dat begint natuurlijk bij de basis: gereedschappen en productiemallen! Wij zijn o...

Top