Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Over VDL ETG Almelo

Ligt jouw passie bij techniek? Wil jij producten maken die op het randje van het maakbare zijn? En werken met de allernieuwste technieken? Bij VDL ETG Almelo ontwikkelen en produceren we complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen denken dat het onmogelijk is. Wij werken o.a. aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten en het onderzoeken van het heelal. Met een team enthousiaste en gedreven collega’s ontwikkelen en produceren we hightech apparatuur. Dat doen we voor internationale klanten in de semiconductor, solar, medische en aerospace industrie. Werken bij VDL ETG Almelo betekent veel variatie in je werk en samenwerken in een open en informele sfeer. Je krijgt alle kansen om met jouw kwaliteiten bij te dragen aan ons succes door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie. De combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten onder één dak maakt VDL ETG een unieke werkgever. Hou je van complexe technische uitdagingen?
En ben je pragmatisch en ambitieus? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Onze 35 actuele vacatures

Ben jij een MIG/MAG lasser met een specialisatie in Duplex lassen? Dan is dit de baan voor jou!

Ben jij op zoek naar een afwisselende HR functie binnen een groeiende organisatie? Dan komen we graag met je in contact!

Steek jij jouw handen graag uit de mouwen en wil jij onderdeel zijn van een team wat high-tech producten maakt? Dan is deze functie voor jou!

Wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar cleanroom monteurs die graag aan de nieuwste ontwikkelingen willen werken.

Top