Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Over VDL De Meeuw

Wij zijn VDL De Meeuw, een innovatieve aanbieder van flexibele gebouwen met vestigingen in Nederland (Oirschot) en België. Sinds 30 juni 2023 zijn we onderdeel van VDL Groep. In 2029 bestaan we 100 jaar en willen we een net-zero company zijn.

Wij bieden flexgoed aan om in te wonen, te zorgen, te werken en te leren, dat we op industriële wijze vervaardigen en op locatie monteren. Na gebruik demonteren we onze gebouwen en remonteren de onderdelen in een andere samenstelling.

Iedereen heeft behoefte aan een veilige en comfortabele plek om te werken of te wonen. Dat is precies waar ons werk over gaat: wij creëren gebouwen waar je graag in bent. Waar mensen zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Met oog voor de generaties na ons bouwen we zonder negatieve gevolgen voor het milieu en onze planeet. Dat is ons verhaal en daar zijn we trots op. Wil jij nu ook onderdeel uitmaken van ons verhaal? Kom dan ons team versterken!

Onze 15 actuele vacatures

Ben jij een geboren leider met een passie voor productie? Sluit je aan bij VDL De Meeuw als Teamleider Productie en maak het verschil!

Ben jij een expert in het organiseren van onderhoudswerkzaamheden? Solliciteer nu en draag bij aan duurzame huisvestingsoplossingen!

Word jij enthousiast van de diepere oorzaak van storingen te achterhalen en verhelpen van elektrische en elektronische storingen in verschillen soorte...

Coördineren, organiseren, leidinggeven, motiveren en coachen. Woorden die jou op het lijf geschreven staan? Lees dan snel verder!

Top