Lees hier hoe wij omgaan met solliciteren tijdens de coronacrisis

Over VDL Bus Roeselare

Wereldwijd staan we aan de vooravond van een enorme transitie van dieselbussen naar zero-emissie vervoer. Wil jij de ontwikkelingen op het gebied van e-mobility van dichtbij meemaken? Dat kan! Bij VDL Bus Roeselare werken we samen aan de productie van bussen voor het openbaar vervoer en luxe touringcars. Talloze producten en moderne technieken komen samen in onze innovatieve bussen. Omdat deze custom-made gemaakt worden voor onze klanten in binnen- en buitenland, is geen project hetzelfde. Binnen onze dynamische omgeving is er veel ruimte voor groei; zowel voor het bedrijf als voor jouzelf. Aan de hand van vakgerichte opleidingen en training on-the-job kun jij je blijven ontwikkelen binnen je functie. Ben jij flexibel, is alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg en ben jij een echte teamspeler? Ga dan met ons de uitdaging aan! 

Onze 19 actuele vacatures

Loopt er elektriciteit door jouw aders? Ben je op zoek naar een job die net dat tikkeltje anders is? Kijk dan snel verder!

Omwille van uitbreiding, zoeken wij een nieuwe collega in onze afdeling Engineering! Heb je een hogere opleiding elektro genoten en wil je graag deel ...

Wil je graag mooie optimalisatieprojecten realiseren in een bedrijf dat elektrische bussen produceert? Wil je graag jouw stempel drukken op de product...

Ben je een krak in het uittekenen van elektrische schema’s? Werk jij graag mee aan de ontwikkelingen binnen E-mobility? Kijk dan snel even verder!

Top