Solliciteren tijdens de coronacrisis Lees hier meer.

Over VDL Bus Roeselare

Wereldwijd staan we aan de vooravond van een enorme transitie van dieselbussen naar zero-emissie vervoer. Wil jij de ontwikkelingen op het gebied van e-mobility van dichtbij meemaken? Dat kan! Bij VDL Bus Roeselare werken we samen aan de productie van bussen voor het openbaar vervoer en luxe touringcars. Talloze producten en moderne technieken komen samen in onze innovatieve bussen. Omdat deze custom-made gemaakt worden voor onze klanten in binnen- en buitenland, is geen project hetzelfde. Binnen onze dynamische omgeving is er veel ruimte voor groei; zowel voor het bedrijf als voor jouzelf. Aan de hand van vakgerichte opleidingen en training on-the-job kun jij je blijven ontwikkelen binnen je functie. Ben jij flexibel, is alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg en ben jij een echte teamspeler? Ga dan met ons de uitdaging aan! 

Onze 14 actuele vacatures

Voor onze afdeling afwerking eindcontrole, zijn wij op zoek naar 1 afwerkingscontroleur!

Ben jij de handige harry waar iedereen op kan rekenen? Op zoek naar een job met impact? Kijk dan snel even verder.

Ervaring of sterke interesse in automatisering van (elektrische) voertuigen? Bouw dan samen met ons mee aan de bussen van de toekomst!

Wil jij specialist worden in jouw vakgebied en meewerken aan de optimalisatie van elektrische bussen? Bekijk dan zeker deze vacature!

Top