Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Over VD Leegte Metaal

Bij VD Leegte Metaal werken we met ruim 150 collega’s aan diverse stalen constructies en complete lassamenstellingen. Deze leveren we zowel in serie als in op maat gemaakte projecten aan onze klanten.  We verzorgen diverse geautomatiseerde metaalbewerkingen zoals lasersnijden, kanten, persen, robotlassen, handlassen alsook montage en logistieke dienstverlening. Hierdoor is onze product range enorm divers. Zo vind je onze samenstellingen in de agrarische sector, interne en externe transportvoertuigen en -middelen, de telecomsector en het infranetwerk van de Nederlandse spoorwegen. Ook in jouw directe omgeving kun je veel van onze producten terugvinden. Wat dacht je van afvalbakken, bushokjes, pakketautomaten en elektriciteitsmasten?

Om onze klanten de komende jaren nog beter te kunnen voorzien van kwantiteit, kwaliteit en capaciteit, bouwen we in Hapert ‘De fabriek van de toekomst’. Binnen deze slimme fabriek koppelen we mens, technologie en informatie aan elkaar voor een toenemende productie-intelligentie. Denk aan de integratie van productiegegevens  in fabrieken en bedrijven, digitaal modelleren, product- en procesinnovaties. Denk aan cobots en robots. Wil jij, samen met ons gepassioneerde team, stappen zetten richting de industrie 4.0? Kom dan bij ons werken!

Onze 6 actuele vacatures

Word jij blij van schoonmaken en vind je het leuk om dat in een moderne productieomgeving te doen?

Werken bij VD Leegte metaal? Dit mooie Hapertse VDL bedrijf waar gemoedelijkheid en collegialiteit voorop staat zoekt een medewerker CNC Kanter. Heb j...

Ben jij een vakman die een product kan creƫren met zijn eigen handen en een las apparaat? En is lassen je lust en je leven?

Heb je een werktuigbouwkundige en las-technische achtergrond en wil je de stap maken naar de functie kwaliteitsmedewerker? Geldt voor jou meten is wet...

Top