• VDL Nedcar

  Kracht door samenwerking

 • VDL Nedcar

  Kracht door samenwerking

 • VDL Nedcar

  Kracht door samenwerking

 • VDL Nedcar

  Kracht door samenwerking

 • VDL Nedcar

  Kracht door samenwerking

 • VDL Nedcar

  Kracht door samenwerking

Over VDL Nedcar

Gaat jouw hart sneller kloppen als er een mooie auto voorbij rijdt? Heb jij een passie voor techniek en interesse in een baan in de auto-industrie? Dan zijn we op zoek naar jou! VDL Nedcar te Born is één van de meest geavanceerde autofabrikanten van Europa. Door een sterk geautomatiseerd productieproces met meer dan 1.300 robots en de inzet van zo’n 6.500 medewerkers wordt een kwalitatief topproduct afgeleverd aan diverse klanten in de automotive industrie. Sinds de start in 1967 zijn ruim  5 miljoen auto’s (DAF, Volvo, Smart, Mitsubishi, MINI en BMW) in Born geproduceerd. Momenteel bouwt VDL Nedcar als onafhankelijk autoproducent voor BMW de MINI Hatch, MINI Cabrio, MINI Countryman en BMW X1. Naast de serieproductie van personenauto’s worden er ook persdelen voor diverse klanten geproduceerd.

 

MBO

Wil jij werken in een technisch hoogstaande productieomgeving? Vind je het belangrijk om samen met gemotiveerde collega’s aan een mooie auto te werken? Wil jij jezelf ontwikkelen om met ons mee te groeien? Dan investeren wij samen met jou in de toekomst. Als één van de grootste werkgevers in de regio bieden wij je een goed salaris, werk voor langere tijd en diverse opleidingsmogelijkheden.

 

HBO

Werken bij VDL Nedcar betekent werken in een hightech productieomgeving. Onze uitdagingen liggen in het optimaliseren van productie- en logistieke processen (Just-in-Time delivery). Binnen je functie krijg je direct veel vrijheid en verantwoordelijkheid om verbeteringen door te voeren. Dit geeft je de mogelijkheid om zowel jezelf als VDL Nedcar verder te ontwikkelen. Door onze organisatiestructuur en informele sfeer heb je contact met alle lagen in het bedrijf. Mensen die dezelfde passie delen als jij; samen een prachtige auto bouwen bij één van de grootste werkgevers van de regio.

Recruitment VDL Nedcar | Werken bij VDL - Werken bij VDL

Meer informatie over vacatures

Recruitment VDL Nedcar

recruitment@vdlnedcar.nl

046-4894490

Onze 10 actuele vacatures

Ontvang nieuwe vacatures van
VDL Nedcar

Verstuur

VDL Nedcar op de kaart