Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Over VDL Belgium

Wil jij werken aan veelzijdige projecten voor uiteenlopende klanten op het gebied van metaalbewerking? Bij VDL Belgium produceren we onderdelen voor diverse industrieën. Wij zijn specialist op het gebied van buisbewerkingen, zoals zagen, buigen, laseren en lassen. Zo vind je onze uitlaten en koelwaterleidingen o.a. terug in de automotive industrie en landbouw. Denk hierbij aan bussen, vrachtwagens, tractoren en grondbewerkingsmachines. Onze medewerkers zijn zelfstandig en tonen eigen initiatief. We bieden je een uitdagende functie, waar je jouw creativiteit en ondernemerschap ruimschoots in kwijt kunt. Dit alles in een dynamische omgeving, waar ruimte is voor kansen en doorgroeimogelijkheden. Ben jij gebeten door techniek en werk jij graag in een open werksfeer? Dan pas jij bij ons!

Onze 5 actuele vacatures

Onderhouden van klantrelaties en genereren van nieuwe business is jouw topprioriteit. Zit het pionieren en het zoeken naar nieuwe business opportunite...

Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Werk je graag aan verschillende projecten? Kijk dan snel even verder.

Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Werk je graag aan verschillende projecten? Kijk dan snel even verder.

Ben jij gemotiveerd en enthousiast om te werken in de metaalsector? Heb je een echte doe-mentaliteit? Dan ben jij wellicht de machinebedienaar die we ...

Top