Benieuwd naar onze events? Klik hier! 

Over VDL Belgium

Wil jij werken aan veelzijdige projecten voor uiteenlopende klanten op het gebied van metaalbewerking? Bij VDL Belgium produceren we onderdelen voor diverse industrieën. Wij zijn specialist op het gebied van buisbewerkingen, zoals zagen, buigen, laseren en lassen. Zo vind je onze uitlaten en koelwaterleidingen o.a. terug in de automotive industrie en landbouw. Denk hierbij aan bussen, vrachtwagens, tractoren en grondbewerkingsmachines. Onze medewerkers zijn zelfstandig en tonen eigen initiatief. We bieden je een uitdagende functie, waar je jouw creativiteit en ondernemerschap ruimschoots in kwijt kunt. Dit alles in een dynamische omgeving, waar ruimte is voor kansen en doorgroeimogelijkheden. Ben jij gebeten door techniek en werk jij graag in een open werksfeer? Dan pas jij bij ons!

Onze 7 actuele vacatures

Zou jij, in samenwerking met een ervaren productieteam, onze projecten willen begeleiden van A tot Z waarbij je het verschil maakt door sterke calcula...

Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Werk je graag aan verschillende projecten? Kijk dan snel even verder.

Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Werk je graag aan verschillende projecten? Kijk dan snel even verder.

Wil jij meewerken aan veelzijdige projecten voor uiteenlopende klanten op het gebied van metaalbewerking? Wil je jouw uitstekende administratieve en c...

Top