Lees hier hoe wij omgaan met solliciteren tijdens de coronacrisis


Werken bij VDL

Heb jij net zo’n passie voor techniek als wij? Wil je graag werken in een industriële, internationale omgeving met een informele sfeer? Of je nu een LBO, (V)MBO, HBO of WO opleiding hebt gevolgd, VDL heeft altijd wel een passende baan.  

Diversiteit in functies 

We beschikken over diverse functies op allerlei werkterreinen en niveaus van projectmanagement, werkvoorbereiding, engineering, inkoop, verkoop, logistiek, kwaliteit, automatisering, onderhoud en vakmensen in de productie (o.a. op het gebied van verspanen, mechatronica, elektro, lassen, plaatwerken, operators, montage en assemblage). 

Onze cultuur 

VDL is een bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. Een informele, open sfeer, aanpakken, samenwerken en durven ondernemen zijn kenmerken die bij de no-nonsense cultuur van VDL Groep horen. Je krijgt alle kansen om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je krijgt binnen je functie. 

VDL Opleidingen 

Onze medewerkers zijn onze kracht. Daar investeren we graag in. We bieden je opleidingen om je vakkennis op peil te houden en je kennis en vaardigheden te vergroten. Hierdoor ben je in staat om aan je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden te werken.  Bekijk hier het aanbod in opleidingen. 

Diversiteit wereldwijd

Maak kennis met verschillende markten zoals de semiconductor industrie, automotive industrie, medische sector, solar, energiemarkt en voedingsmiddelenindustrie. VDL Groep heeft meerdere vestigingen in het buitenland en exporteren we zo’n 80% van onze producten over de hele wereld. 

Benieuwd naar jouw toekomstige baan bij VDL?      

Top