Over VDL Containersystemen

Wil jij graag werken aan een eindproduct dat over de hele wereld wordt verkocht? Producten waarbij verschillende technieken, zoals hydrauliek, pneumatiek en elektronica, gecombineerd worden met staalconstructies? Dan past VDL Containersystemen perfect bij jou. Met een team van 150 betrokken en gedreven collega’s ontwikkelen, produceren en verkopen we containerhandlingsystemen (haakarm-, portaalarm- en kabel- en kettinginstallaties) voor vrachtwagens, trailers en landbouwvoertuigen. Voor de overslag van ISO containers worden spreaders en automatisch geleide voertuigen (AGV’s) gemaakt. Een wereldwijd netwerk van lokale partners zorgt voor service en aftersales. Bij VDL Containersystemen ben je bezig met de allerlaatste technieken rondom nieuwe besturingssystemen (o.a. autonoom rijden). Je werkt samen in multidisciplinaire teams, waarin je veel vrijheid krijgt om verbeteringen door te voeren om onze producten nog innovatiever te maken. Uiteraard bieden we jou opleidingsmogelijkheden om je kennis en vaardigheden te vergroten. En dat alles binnen een informele en open werksfeer. Kom jij ons team versterken?

Onze 5 actuele vacatures

Heb jij ervaring met het programmeren van lasrobots en werk je graag mee aan de technologie van de toekomst? Reageer dan snel!

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie en wil je een proactieve bijdrage leveren aan de groei van VDL Containersystemen? Wij zijn een internatio...

Heb jij ervaring met het programmeren van lasrobots en werk je graag mee aan de technologie van de toekomst? Reageer dan snel!

Word jij onze nieuwe collega? Kun jij per direct aan de slag als Mig/ Mag Lasser? Solliciteer dan nu!

Top