Lees hier hoe wij omgaan met solliciteren tijdens de coronacrisis

Over VDL Containersystemen

Wil jij graag werken aan een eindproduct dat over de hele wereld wordt verkocht? Producten waarbij verschillende technieken, zoals hydrauliek, pneumatiek en elektronica, gecombineerd worden met staalconstructies? Dan past VDL Containersystemen perfect bij jou. Met een team van gedreven collega’s ontwikkelen, produceren en verkopen we containerhandlingsystemen (haakarm-, portaalarm- en kabel- en kettinginstallaties) voor vrachtwagens, trailers en landbouwvoertuigen. Voor de overslag van ISO containers worden spreaders en automatisch geleide voertuigen (AGV’s) gemaakt. Een wereldwijd netwerk van lokale partners zorgt voor service en aftersales. Bij VDL Containersystemen ben je bezig met de allerlaatste technieken rondom nieuwe besturingssystemen (o.a. autonoom rijden). Je werkt samen in multidisciplinaire teams, waarin je veel vrijheid krijgt om verbeteringen door te voeren om onze producten nog innovatiever te maken. Uiteraard bieden we jou opleidingsmogelijkheden om je kennis en vaardigheden te vergroten. En dat alles binnen een informele en open werksfeer. Kom jij ons team versterken? 

Onze 3 actuele vacatures

Ben jij de eerste monteur mechatronica die graag sleutelt aan diverse persmachines ? Dan hebben wij de juist werkplek voor je. Deze vacature betreft e...

Ben jij een echte doener? Ben je geïnteresseerd in constructiewerk en lassen? Dan zoeken wij jou! Deze vacature betreft een leer-werk traject.

Ben jij de leerling Allround constructiewerker die wij zoeken? Dan reageer snel op deze vacature! Deze vacature betreft een leer-werk traject.

Top