Bereikbaarheid na cyberaanval en hoe wij omgaan met solliciteren tijdens de coronacrisis Lees hier meer.

Bereikbaarheid

Zoals bekend is VDL Groep geraakt door een cyberaanval. Voor meer informatie klik hier. Op dit moment zijn we daardoor minder goed bereikbaar. We doen ons uiterste best je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Voor meer informatie over een vacature of lopende procedure, neem contact op met de betreffende recruiter of bel met 040 - 292 50 00. 

Solliciteren bij VDL tijdens de coronacrisis

Ook tijdens de coronacrisis kun je gewoon blijven solliciteren bij VDL. Daarnaast blijven we doorlopend werven voor onze VDL-bedrijven in deze tijd. We doen onze uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, waarbij we ons uiteraard houden aan de richtlijnen van het RIVM.

De sollicitatiegesprekken bij VDL-bedrijven gaan gewoon door in aangepaste vorm
Voor de coronacrisis spraken we fysiek met elkaar af voor een sollicitatiegesprek. Omdat dit door de coronamaatregelen niet altijd mogelijk is, bieden wij jou digitale alternatieven. Als we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek, neemt de recruiter van het desbetreffende VDL-bedrijf contact met je op om samen tot een passende oplossing te komen. 

Bedankt voor je begrip in deze uitzonderlijke situatie.

    Actuele informatie over de aanpak van het coronavirus in Nederland vind je op de website van het RIVM.

Top