Vrijheid om te innoveren

Je werkt met de nieuwste softwaresystemen en ontwikkelt mee aan de nieuwste technologieën op het gebied van o.a. industriële automatisering, de hightech machinebouw en e-mobility. We staan open voor jouw ideeën!

Uitdaging en diversiteit

Wij denken niet in hokjes, maar werken samen in multidisciplinaire teams aan nieuwe technische oplossingen waarbij je een brede verantwoordelijkheid krijgt. Dit biedt jou veel uitdaging en diversiteit in je functie als software engineer bij VDL.

Doorgroeimogelijkheden

Door de grote mate van vrijheid en zelfstandigheid bij VDL, krijg je de kans om je zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen.

Familiecultuur

VDL Groep is één van de grootste familiebedrijven van Nederland met 99 bedrijven wereldwijd. Binnen onze open, directe informele werksfeer voel jij je direct thuis.

Over VDL Software Engineers

Ben jij iemand die houdt van technische uitdagingen, afwisseling in je werk en graag samenwerkt in multidisciplinaire teams aan de ontwikkeling van hightech componenten, producten en machines? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Als software engineer bij VDL kun je veel kanten op. Vanwege onze diversiteit in bedrijven en markten hebben wij mogelijkheden voor software engineers, systeem engineers, lead engineers en software architecten. Of dat nu is op het gebied van industriële automatisering (o.a. PLC-besturingssystemen van Siemens en Rockwell) waarbij machinebesturing en robotbesturing centraal staat. Of voor de ontwikkeling van hightech machinebouw, waarbij gewerkt wordt met embedded software zoals C, C++ en C# voor de ontwikkeling en optimalisatie van motion control en machinebesturing van onze systemen voor de semiconductor machine industrie

Daarnaast zijn we Europees marktleider op het gebied van elektrische openbaarvervoerbussen, waarbij we niet alleen de productie van bussen verzorgen maar als systeemleverancier de klant ook voorzien van laadinfrastructuur, installatie en projectmanagement. We willen onze positie in elektrificatie van heavy-duty voertuigen (e-truck, automatisch geleide voertuigen) verder uitbouwen. Daarbij staan autonoom rijden en connectiviteit centraal en wordt er gebruik gemaakt van softwaresystemen zoals Linux en Matlab Simulink voor o.a. advanced motion control, optimalisatie en energiemodellering.

Lees hieronder meer over de diverse vacatures en softwareprojecten binnen VDL Groep. Met jouw creativiteit, kennis en drive om nieuwe tools en technieken te ontdekken kun jij als software engineer hier een waardevolle bijdrage aan leveren. Word jij onze nieuwe collega? We maken graag kennis met je!

Onze actuele vacatures als Software Engineer

Omdat jij alles weet over kwaliteit in High Tech! Wij hebben ambitieuze plannen en scenario's ten aanzien van kwaliteit. Om deze in praktijk te brenge...

VDL Klima is gevestigd in Eindhoven en telt ca 90 medewerkers. Werken bij VDL Klima betekent samenwerken met gedreven en enthousiaste collega's binnen...

Werk jij graag met technische producten, ben je nauwkeurig en heb je oog voor detail? Dan zijn wij als medewerker cleaning center op zoek naar jou!

Binnen VDL ETG Eindhoven zijn we op zoek naar een 3D Meettechnoloog. Beschik je over een gestructureerde probleem- en werkaanpak en je ervaring met de...

Top