Janis Vodegel - VDL Industrial Modules

Samen met haar vriend sleutelde Janis Vodegel (24 jaar) altijd al graag mee aan auto’s. Na haar opleiding Sport & Bewegen bleek dat dit toch niet was waar haar passie lag. Ze moest altijd werken als haar vrienden vrij waren en ze miste uitdaging, dus ging ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Al snel kwam ze bij VDL terecht voor een BBL-opleiding verspaning in samenwerking met de STODT.

Werken en leren

Hoewel het wel drukke weken zijn is Janis heel blij met haar keuzen om werk en opleiding te combineren.  “Ik werkte eerst altijd in de avonden en weekenden, nu heb ik normale tijden en ben ik vrij als mijn vrienden ook vrij zijn. Hierdoor kan ik veel meer leuke dingen doen en voel ik me veel beter. Het is wel wennen fulltime werken, maar ik krijg er juist energie van. Ik ben nu vier dagen bij VDL Industrial Modules aan de slag op verschillende afdelingen en daarnaast ga ik één dag naar school. Dit geeft structuur, wat ik erg fijn vindt.” Verteld Janis.

Ervaring

Janis combineert wat ze leert op school direct in de praktijk. “Iedere woensdag ga ik naar school en daar leer ik over technieken en processen rondom het aansturen en bedienen van geavanceerde CNC machines. Het is heel leuk om deze theorie de rest van de week meteen in de praktijk te brengen. Op de verspaningsafdeling zie ik ook de frezerij, zagerij en draaierij. Hierdoor doe ik meteen veel materiaalkennis en ervaring op.”

Leuke collega’s

“Vanaf de eerste dag voelde ik me al welkom bij VDL Industrial Modules. Het team is heel leuk en iedereen neemt de tijd om dingen uit te leggen. Ik werk samen met collega’s die wat jonger zijn, maar ook met collega’s die al veel ervaring hebben. Deze afwisseling is erg fijn want ik kan van beide veel leren. Het is ook fijn dat het kantoorpersoneel heel dicht op de afdeling zit waardoor de lijntjes kort zijn. Vanaf de eerste dag hoorde ik meteen bij het team en mocht ik mee naar de personeelsuitjes en de Efteling.”

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Plaats je CV, of meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.