Over VDL Parts

Staat bij jou het principe ‘de klant is koning’ hoog in het vaandel? Vind je het leuk om met verschillende producten te werken en contact te hebben met klanten en leveranciers in meer dan 50 landen? Kom dan werken bij VDL Parts in Veldhoven. Wij verzorgen alle aftersales activiteiten voor VDL Bus & Coach, de busdivisie van VDL Groep. Met zo’n 60 enthousiaste collega’s zijn we verantwoordelijk voor de in- en verkoop van alle bus gerelateerde onderdelen en accessoires, service- en onderdeleninformatie, technische trainingen, logistiek, garantie en reclaim afwikkeling. VDL Parts is een groeiend bedrijf dat continue in beweging is. Wij bieden jou veel variatie en uitdaging binnen een open en informeel werksfeer. En we staan open voor jouw ideeën over hoe we de performance naar onze klanten op het gebied van logistiek, bedrijfsprocessen en after sales verder kunnen verbeteren. Ben jij servicegericht, flexibel en werk je graag in teamverband? Wij nodigen je graag uit voor onze vrijdagmiddagborrel!

VDL Parts

Onze 4 actuele vacatures

Heb jij kennis van garantieprocessen- en spelregels en vind je het leuk om hiermee aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De commerciƫle afdeling van VDL Parts is op zoek naar een enthousiaste marketingcommunicatie stagiair(e) voor het organiseren, coƶrdineren en uitvoere...
Heb je ervaring met projecten op verschillende niveaus en ben je een kei in het aandragen van praktische en creatieve toepassingen en oplossingen? Zit...
Ben je op zoek naar een uitdagende internationale baan, met veel ruimte voor eigen inbreng, dan is Area Manager Aftersales mogelijk iets voor jou.
Top