Over VDL Bus Roeselare

VDL Bus Roeselare is onderdeel van de Nederlandse VDL Groep. Onze groep bestaat ondertussen uit 104 bedrijven, verspreid over 20 landen en heeft ruim 17.000 medewerkers. Hierdoor hebben wij de slagkracht van een multinational, maar behouden wij de cultuur van een familiebedrijf. Bij VDL Bus Roeselare profileren wij ons als hét kenniscentrum inzake e-mobility in West-Europa. Als één van de grootste busproducenten in Europa zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en verkoop van innovatief klimaatvriendelijk transport. Met onze state-of-the-art elektrische bussen leggen we onze focus op zero-emissie transport zonder in te boeten aan comfort. Hiermee dragen onze bijna 600 medewerkers bij aan een maatschappij waarbij de zorg voor het klimaat brandend actueel is. We onderscheiden ons vooral door onze innoverende technieken en sterke klantgerichtheid. Op vandaag produceren we enkel nog custom-made hybride en elektrische bussen. Deze productie gebeurt van A tot Z in het centrum van Beveren-Roeselare. Deze successen worden ook sterk ondersteund door VDL Groep, die sterk geloven in onze  duurzame groei in West-Europa.

Onze 10 actuele vacatures

Als ambitieus bedrijf en één van de koplopers op het gebied van e-mobility is het prioritair om onze productkwaliteit continu te optimaliseren!
Op zoek naar een gevarieerde job binnen een productieomgeving en interesse in automotive, dan zijn wij op zoek naar jou!
Technisch geschoold, people manager én organisatietalent? Dan is dit dé job om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen.
Ben jij hands-on, een krak in elektriciteit én echte people manager? Bouw dan samen met ons mee aan de (elektrische) bussen van de toekomst!
Ervaring of sterke interesse in automatisering van (elektrische) voertuigen? Bouw dan samen met ons mee aan de bussen van de toekomst!
Ben jij diegene bij wie jouw familieleden komen aankloppen bij een technisch probleem? Bijt je jou vast in een uitdaging en pluis je graag alles tot i...
Op zoek naar een job die net dat tikkeltje anders is? Wil je graag meebouwen aan een innovatief én klimaatvriendelijk product? Kijk dan snel even verd...
Ben je analytisch ingesteld en heb je net een bachelor of masterdiploma op zak? Ben je op zoek naar een werkgever die wil investeren in jouw talent? K...
Heb je een bachelordiploma in een technische richting op zak? Werk jij graag mee aan de ontwikkelingen binnen E-mobility? Kijk dan snel even verder!
Ben jij een echte klusser in huis? Zoek je een job met impact en variatie? Kijk dan snel even verder.
Top